قیمت داکت اسپلیت

قرار گرفتن دستگاه در دیوار یا سقف کاذب و عدم رویت آن در ساختمان

شرکت های سازنده داکت اسپلیت جهت حفظ سلامت ساکنین درون هواساز فیلترهای چند لایه بکار می برند که یونیت داخلی بعد از گرفتن هوای تازه از کندانسور و عبور از فیلتر های هوا، دمای آن را تنظیم کرده و به محیط مورد نظر انتقال می دهد.

علیرغم مزایایی که این تجهیزات برای آپارتمان ها فراهم می کنند ،برخی از محدودیت ها و چالش ها برای آنها مطرح می باشد. برای سیستم اسپلیت که نیاز به نصب یک کمپرسور در خارج از ساختمان ضرورت دارد، ممکن است با محدودیت های نصب از نظر فضای مورد نیاز مواجه شویم.

داکت اسپلیت به صرفه ترین سیستم سرمایشی گرمایشی مستقل برای استفاده کل یک ساختمان است.

آب گرم اتاق موتور در کویل آب گرم نصب شده قبل از مجرای چرخش می کند، فن واحد داخلی هوا را از محفظه نصب شده مکیده و پس از عبور از سیم پیچ گرما، آن را از طریق مجرای به فضاهای مورد نظر تحویل می دهد.

مکانیزم سرمایش و گرمایش داکت اسپیلیت با هم متفاوت است. عملکرد داکت اسپیلت برای تامین هوای سرد به این گونه است که در کندانسور گاز مبرد خنک می شود و از طریق لوله مسی که دو یونیت داخلی و خارجی را به هم متصل می کند به شیر انبساطی و از آنجا به کویل موجود در یونیت داخلی انتقال می یابد.

از دیگر مزیت های داکت اسپلیت می توان به یکپارچه کردن دمای کلی یک فضای بزرگ اشاره کرد. همچنین داکت می تواند این دمای یکپارچه را قیمت داکت اسپلیت در ظرفیت بالاتری نسبت به کولرهای گازی پرتاب کند.

در نصب  و را اندازی ، هزینه های شاسی کشی و کانال کشی سوراخکاری و برشکاری و کابل کشی به عهده مشتریان محترم می باشد.

امکان اجرای کانال کشی هوای تاز بر خلاف سیستم های رادیاتور ، کولر گازی ، اسپلیت و ...

این سیستم ها به گونه ای طراحی می شوند که در مصرف انرژی صرفه جویی می کنند، بنابراین هزینه های انرژی ساختمان را کاهش خواهند داد. هنگام خرید داکت اسپلیت دقت داشته باشید که دستگاه ها به صورت روکار بر روی دیوار نصب می شوند و یا به صورت توکار.

در نظر داشته باشید که این دریچه ها همراه داکت وجود ندارند و برای تهیه نها باید هزینه پرداخت کنید.

هیت پمپ ها علاوه بر مصرف برق زیاد و ظرفیت گرمایش ناکافی در بسیاری از مناطق ، ممکن است در سرمای زیر صفر زمستان موجب یخ زدگی کندانسور گردند.

این کمپانی توانسته با بکارگیری علم روز اروپا و کادر حرفه ای...

۱ . با نصب یک ترموستات در هر اتاق و نیز نصب دریچه های ترموستاتیکی که با فرمان ترموستات به طور اتوماتیک باز و بست می شوند تا مقدار هوای ورودی به هر اتاق با توجه به نیاز کاهش یا افزایش یابد ، می توان ضمن کنترل دمای هر اتاق به طور مجزا، از ارسال هوای سرد یا گرم به اتاقی که به تهویه نیاز ندارد ، جلوگیری کرد و در نتیجه در مصرف انرژی صرفه جویی نمود و بدین ترتیب مصرف برق آن در مقایسه با سیستم های دیگری چون مینی چیلر و فن کویل به یک تعادل می رسد.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *